top of page

sön 05 apr.

|

Mudita Yoga

Klangbad på Mudita Baskemölla 5/4 kl 17.00

Låt klangerna från gong och klangskålar skölja bort stress och spänningar. Vibrationerna berör kroppen ända in på cellnivå och balanserar ditt energisystem. Ang Coronavirus; läs mer nedan!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Klangbad på Mudita Baskemölla 5/4 kl 17.00
Klangbad på Mudita Baskemölla 5/4 kl 17.00

Tid och plats

05 apr. 2020 17:00 – 18:30

Mudita Yoga, Kurrabacken 18, 272 94 Simrishamn, Sverige

Om evenemanget

Dags igen för klangbad på Mudita i Baskemölla Ekoby! Låt klangerna från gong och klangskålar skölja bort stress och spänningar. Vibrationerna berör kroppen ända in på cellnivå och balanserar ditt energisystem. Kroppens egen förmåga att läka aktiveras. Och när du lyssnar på instrumentens alla frekvenser får hjärnan möjlighet att slappna av. Det fungerar som en genväg till spontan meditation. 

Du behöver bara ligga ner (eller sitta bekvämt) och ta emot.

Ha gärna mjuka och bekväma kläder.

Enkla yogamattor finns till alla. En hel del filtar och kuddar finns på plats, men tag gärna med egna om du vill vara säker. Tag gärna med en flaska vatten.

OBS! Parkering ska ske på parkeringsplats vid infarten till Ekobyn. Endast privat parkering vid Mudita. 

(Självklart undantag om någon är rörelsehindrad.)

Hoppas få möta dig i klangvibrationerna. 

ANG CORONAVIRUS:

Enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer finns ingen anledning att ställa in lokala mindre sammankomster, såsom fotbollsträning osv. Det är stora sammankomster med folk från olika delar av landet som är problematiska. Då riskerar smittan spridas från en del av landet till en annan. Det är istället viktigt att fortsätta med saker som får oss att må bra och känna att livet fungerar någorlunda som vanligt. Det finns in nuläget därför inga hinder att fortsätta med klangbad. Min policy kommer att vara att fortsätta bjuda in till event, men med en ödmjukhet inför att läget kan förändras. Jag kommer att ha en återbetalnings-policy där alla får tillbaka hela summan både ifall man blir sjuk – eller om klangbadet behöver ställas in. Och naturligtvis med en uppmaning att hålla sig hemma om man har sjukdomssymtom. 

Varmt välkommen! ॐ

Tina

Biljetter

  • Klangbad 5/4 Mudita Baskemölla

    250,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page